Ken jij de mobiele telefoon van Superman al? Deze telefoon kan vliegen, hij kan niet uit de zak vallen van Superman als hij aan het vliegen is want hij is vastgeplakt aan zijn pak. Heb je dat al eens gezien? Let de volgende keer als je hem ziet dan maar eens goed op en wie weet kun jij de mobiele telefoon van hem zien! Jong en oud zijn benieuwd naar de mobiele telefoon van Superman, maar het is nu nog maar de vraag hoe dat deze er precies uit ziet. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden en heb je zin om dit met anderen te delen? Gebruik dan eens je fantasie en ga eens met anderen ervaringen uitwisselen over hoe de mobiele telefoon van Superman er uit gaat zien. Je kunt er eens op uit gaan met je fantasie, welke kleur zou hij hebben, hoe groot zou de telefoon zijn, hoe zou hij er precies uit zien? Zouden er leuke dingen aanhangen of zou het een lelijke grote telefoon zijn? Het kan natuurlijk ook een nieuwe smartphone zijn, wie weet heeft Superman zoveel geld dat hij een smartphone heeft gekocht, een hele nieuwe, dure. Zou hij dan ook een abonnement hebben of alleen een los toestel hebben gekocht? Het zijn allemaal vragen die je jezelf kunt stellen en waar je dan over na kunt denken. Hoe zou het er voor Superman uit zien als hij aan het bellen is?  Kan hij bellen als hij in de lucht is of mag hij alleen bellen als hij op de grond staat? Hij is namelijk deelnemer van het verkeer als hij gaat vliegen en eigenlijk zou hij dan niet mogen bellen. Maar zouden er mensen zijn die Superman een bekeuring gaan geven? Dit is maar net de vraag en wie weet kun jij hier wel een antwoord op bedenken. Neem nu de tijd om te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor Superman. Het is misschien ook leuk om de telefoon te tekenen, wie weet breng je de makers van de Superman telefoon nog wel op nieuwe ideeën en kunnen zij een nieuwe telefoon gaan ontwerpen voor hem met alles er op en er aan.